Rakennustyö MeriSet – Historia ja toiminta

Rakennustyö MeriSet on taivassalolainen perheyritys

Rakennustyö MeriSet perustettiin vuonna 2009 Taivassalossa. Veljekset Ari ja Jari Merinen olivat kypsytelleet ajatusta yhteisen yrityksen perustamisesta jo parin vuoden ajan työskennellessään paikallisen rakennusyrittäjän palkkalistoilla. Taivassalossa vaikutti olevan kysyntää rakennus- ja korjausalan toimijalle, joka auttaisi mökkiläisiä ja omakotitalojen asukkaita nopeasti niin suurissa kuin pienissäkin kodin kunnostukseen liittyvissä tarpeissa. Merisen veljekset päättivät vastata tähän tarpeeseen uudella yrityksellä.

Toiminta kasvoi kysynnän mukaan

Aluksi Jari ja Ari Merinen pyörittivät yritystä sivutoimisesti päivätyön ohessa, mutta hiljalleen toiminta kasvoi ja pian miehet huomasivat, että yritys työllistää kummankin käytännössä täyspäiväisesti. Toiminnan alussa MeriSet keskittyi kattoremontteihin, ulkoverhouksien maalauksiin sekä kirvesmiehen töihin. Palveluvalikoima on kuitenkin laajentunut paikkakunnan vakituisten ja kesäasukkaiden toiveiden mukaisesti kattamaan myös esimerkiksi puiden kaadot, lumen auraukset ja monet muut pihan ylläpitoon ja rakennusten korjaukseen liittyvät työt. Tarjonta on siis kasvanut asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden myötä.

Toteutamme myös yksilölliset toiveet

Rakennustyö MeriSet panostaa ennen kaikkea hyvään palveluun. Meillä jokainen tilanne pyritään ratkaisemaan yhdessä asiakkaan kanssa ja selvittämään, kuinka asiakkaan toive pystytään parhaiten toteuttamaan. Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä työn jäljestä ja siitä, että olemme voineet tarjota toimivia ratkaisuja sellaisiinkin ongelmiin, joita asiakas on pohtinut kenties pitkäänkin itsekseen. Toteutamme mielellämme myös erikoisempia toiveita ja yksilöllisiä töitä.

Ota yhteyttä!