Lumen auraus ja hiekoitus

Auraamme lumet mökkiteiltä ja muilta yksityisteiltä, joita kunnallinen aura-auto ei käy auraamassa. Huolehdimme myös tien hiekoituksesta tarpeen mukaan. Voit olla meihin yhteydessä aina, kun tarvitset aurausta. Teemme aurausta myös sopimuksen mukaisesti – voimme käydä auraamassa tien esimerkiksi aina, kun lumensyvyys ylittää tietyn senttimäärän.
Teemme aurauksia ja hiekoituksia noin 10 km säteellä varsinaisesta toimipaikastamme.

Kuinka nopeasti lumen auraus onnistuu?

Lumen tukkima mökkitie ei ole este mökin ympärivuotiselle käytölle. Tavallisesti pääsemme auraamaan teitä hyvinkin nopealla aikataululla, ja tien avaaminen esimerkiksi seuraavaksi päiväksi yleensä onnistuu. Jos haluat kuitenkin varmistua siitä, että tie on esimerkiksi viikonlopun alla varmasti aurattu, kannattaa meihin olla yhteydessä parin päivän varoajalla.

Yhä useampi viettää joulunsa mökillä, ja siksi joulunalusajasta on tullut suorastaan mökkiteiden aurauksen sesonki. Jos toivot mökkitietä aurattavaksi joulun alla, kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, esimerkiksi viikkoa ennen mökille saapumista. Näin varmistat, että ennätämme auraamaan myös sinun mökkitiesi ajoissa.

Ota yhteyttä!