Puiden kaato, klapien teko ja raivaus

Kaadamme puita, teemme klapeja ja raivaamme ojanpientareita Taivassalossa ja sen lähikunnissa. Palvelemme pääosin mökkiläisiä ja omakotitalojen asukkaita, mutta tarvittaessa myös muita, jotka tarvitsevat palveluamme. Monipuolisen välineistömme ansiosta voimme hoitaa puiden kaatoon ja raivaukseen liittyvät työt nopealla aikataululla.

Puiden kaato turvallisesti ja luotettavasti

Jos puu tahrii pihakalusteita, täyttään rännit lehdillä tai aiheuttaa rakennuksille tai pihan käyttäjille vaaraa, on se syytä kaataa pois. Kaadamme omakotitalojen ja mökkien pihamailta puita turvallisesti ja pilkomme myrskyn katkomat puut.

Sahaamme puut yleensä pöllimittaan, mutta tarvittaessa hoidamme pihalta kaadetut puut aina klapeiksi asti. Traktorin nostolaitteeseen kiinnitetty klapikoneemme mahtuu lähes jokaiseen mökkipihaan. Keräämme klapit yhteen kekoon, josta asiakkaan on helppo koota klapit pinoiksi.
Jos puu on niin kookas, että sen pilkkominen ja käyttö polttopuuna on hankalaa, tai jos asiakkaalla ei ole rungolle käyttöä, kuljetamme rungon pois.

Raivaamme vesakot – myös kivisemmästä maastosta

Teemme vesakoiden raivausta ojanpientareille ja muille alueille, jotka uhkaavat pusikoitua ja kasvaa umpeen. Käytämme raivaukseen pääosin piennarmurskainta, joka leikkaa paksumpaakin puuta. Piennarmurskain toimii myös niittokoneena, ja moottorisahalla katkomme kaikkein jämerimmät varret. Tasaisemmat, kivettömät maastot voidaan raivata nopeasti piennarmurskaimella, mutta kivisemmät alueet raivaamme raivaus- ja moottorisahoilla.

Ota yhteyttä!