Mökkiremontit, laituriremontit ja terassien rakennus

Teemme kesämökeille kaikki remontti- ja korjaustyöt: sisätiloihin tarvittavat remontit, ulkovarastojen ja laajennusten rakennustyöt, terassit, laituriremontit, maalaustyöt ja kattoremontit. Palvelemme Taivassalossa ja lähikunnissa.

Terassilla vietät aikaa ulkona mukavammin

Terassit ovat kasvattaneet suosiotaan kesämökeillä. Moni toivoo kallioiselle pihalle tasaisempaa tilaa, jolla on helpompaa grillata ja viettää vapaa-aikaa. Pihakalusteet on helppo sijoittaa tukevasti vakaalle terassille, ja voit sanoa hyvästit kiikkerille tuoleille ja keinuvalle pöydälle.
Hitsauslaitteisto kulkee tarvittaessa mukanamme, joten toteutamme nopeasti terassin rakentamisessa tarvittavat hitsaustyöt.

Remontit suuriin ja pieniin laitureihin

Myös laituriremontit ovat yleisiä kesämökkien korjaustöitä. Vaikka jäät voivat aiheuttaa pahaakin vahinkoa mökin laituriin, ei rikkinäistä laituria kannata kauaa katsella. Teemme remontit niin suuriin kuin pieniin laitureihin. Käytämme laitureissa yleensä havupuuta tai kyllästettyä puuta. Keräämme rakennusroskat itse pois ja huolehdimme kyllästetyn puun kierrätyksestä, emme siis jätä tätä asiakkaan huoleksi.

Meiltä myös mökkitalkkarin työt

Puhdistamme tarvittaessa räystäät ja rännit ja teemme myös muut mökkitalkkarin työt. Lisäksi kaadamme puita, teemme klapeja ja raivaamme vesakoita. Lue lisää: Puiden kaato, raivaukset ja klapien teko

Ota yhteyttä!