Metallityöt

Teemme monipuolisesti metallitöitä asiakkaan toiveiden mukaan. Saat meiltä mittatilaustyönä muun muassa erilaiset kiinnikkeet, kannattimet, kaiteet ja portit – tai mitä ikinä metallista tarvitsetkaan! Meillä on hyvä välineistö, jolla voimme tehdä haastavatkin metallityöt. Laitteistollamme voimme leikata hyvin paksua rautaa, ja siksi saat meiltä myös jämerämmät metallikappaleet. Palvelemme Taivassalon ja lähikuntien alueella.

Meiltä myös rautarakenteiden korjaus ja huolto

Saat meiltä myös rautarakennetyöt esimerkiksi pieniin halleihin ja varastoihin. Teemme rautarakenteisiin lähinnä huoltoja ja korjauksia. Käytämme rautarakennetöissä eripaksuisia materiaaleja huonekaluputkesta paksuun teräspalkkiin ja pintakäsittelynä ruosteenestomaalia.

Hitsaustyöt: Puikkohitsaus ja MIG-hitsaus

Meiltä saat myös hitsaustyöt tarpeesi mukaan. Teemme sekä puikko- että MIG-hitsausta. Hitsaus- ja leikkuuvälineet kulkevat mukanamme tarvittaessa erilaisissa korjaus- ja remonttitöissä, joten voimme toteuttaa nopeasti korjaustöissä tarvittavat kiinnitykset ja rakennusten pohjien hitsaustyöt.
Välineistöömme kuuluu myös plasmaleikkuri, jolla voidaan leikata kaikenlaisia metallikappaleita ja -levyjä – aina aivan ohuesta levyestä jopa yli 30 millimetrin paksuiseen teräslevyyn. Plasmaleikkurin etuna kaasupolttimeen verrattuna on erityisesti nopeus ja erittäin siisti leikkausjälki.

Ota yhteyttä!